Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Aanleg voortuin

De aanleg van een voortuin kunt u overlaten aan Viridee uit Vlaams-Brabant; de hof-makers van beroep. Voor verzorgd en professioneel maatwerk op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is Viridee uw partner.

UNIEKE MOGELIJKHEDEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

De aanleg van een voortuin kan in diverse stijlen. Denkt u aan hedendaags strak, romantisch of landelijk. Bij Viridee werken we graag uw ideeën uit in functie van uw perceel. Wat uw wensen ook zijn, alles is mogelijk bij Viridee.

Wat bieden wij u nog meer:

  • Professionele en persoonlijke aanpak;
  • Maatwerk in groenvoorziening;
  • Planten aangepast aan de ondergrond;
  • Goede prijs kwaliteitverhouding.

Naast het aanleggen van voortuinen kunt u bij ons ook terecht voor het ontwerpen en aanleggen van achtertuinen, stadstuinen, bedrijfstuinen en dakterrassen. Ook op het gebied van tuinverlichting, plantenbakken en andere tuinproducten kunnen wij u van dienst zijn. Het ombouwen van uw bestaande rioleringen naar een gescheiden stelsel volgens de nieuwste richtlijnen vormt voor de hoveniers van Viridee geen probleem.

Contactgegevens

Wilt u meer informatie, deskundig advies of een vrijblijvende offerte voor het aanleggen van een voortuin regio Vlaams-Brabant? Stuur een e-mail naar info@viridee.be of bel ons 02.657 92 55. Wij helpen u graag verder.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453