Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Boom laten planten

Een boom laten planten regio Vlaams-Brabant door Viridee geeft uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. Een boom in uw tuin staat natuurlijk prachtig, maar wanneer u er zelf een wilt planten duurt het zo lang voordat deze volgroeid is. Bovendien kunnen jonge boompjes niet direct in de tuin worden geplant, maar moeten ze eerst in een pot groeien en soms nog een paar keer worden omgepoot. Via de tuinexperts van Viridee kunt u ook grotere bomen geleverd en geplant krijgen. Een grote boom laten planten is echter wel een onderneming waar het een en ander bij komt kijken.

BOOM LATEN PLANTEN, DE AANDACHTSPUNTEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Bomen geven kleur en gezelligheid aan uw tuin, waardoor u nog extra zal genieten van het vertoeven in uw tuin. Daarbij trekt een boom ook vogels aan waardoor de natuurlijke beleving van uw tuin groter wordt. Wanneer u bij aanvang nog geen bomen in uw tuin heeft, zou u kunnen overwegen nieuwe bomen te planten.

Een boom laten planten brengt echter ook een aantal aandachtspunten met zich mee:

·         De meeste bomen kunnen alleen in een bepaalde tijd worden geplant, tussen oktober en april, wanneer de meeste bomen in rust zijn;

·         Grote bomen moeten worden gesnoeid om ze gezond te houden en om ongelukken door afbrekende takken te voorkomen;

·         Een boom moet voldoende licht krijgen en kan andere planten overschaduwen waardoor deze afsterven.

Contacteer ons

Viridee uit Vlaams-Brabant kan samen met u kijken naar de beste plaats om een grote boom te laten planten. Als tuinarchitecten weten zij precies waarop gelet moet worden wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw boom. Ook kunnen zij u helpen om uw hele tuin af te stemmen op uw boom of bomen door uw tuin van een nieuw design te voorzien. Bij interesse in de diensten van Viridee of bij andere vragen, kunt u contact opnemen met 02 657 92 55. 

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453