Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Gras laten zaaien

Gras laten zaaien regio Vlaams-Brabant is een goede manier om uw tuin te voorzien van een mooi groene kleur en door dit door Viridee te laten doen, ligt uw gazon er straks mooi en strak bij. Gras laten zaaien via Viridee is echter niet alleen een aangelegenheid voor particulieren. Ook overheden en bedrijven kunnen bij ons terecht voor het inzaaien van gazons. Door deze uitgebreide dienstverlening, gecombineerd met jaren aan ervaring als hoveniers, kan Viridee gazons van ieder formaat en iedere grassoort voor u inzaaien. Wanneer u besluit om uw gras te laten zaaien door Viridee weet u zeker dat dit goed gebeurt. En dat voor een betaalbare prijs.

VOORDELEN VAN GRAS LATEN ZAAIEN DOOR VIRIDEE NV

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

De opties voor het laten zaaien van gras zijn bij Viridee uit Vlaams-Brabant zeer uitgebreid. Zoals gezegd kunt u bij onze hoveniers terecht voor een gazon van iedere oppervlakte, maar dat is niet alles.

U kunt bij Viridee ook terecht voor de volgende diensten die betrekking hebben op het zaaien van gazons:

  • Unieke zaaimogelijkheden;
  • Diverse soorten gras;
  • Grastegels en grindgazon;
  • Sportgazons;
  • Grasmatten;
  • Zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Contact opnemen

Als u er niet zeker van bent dat uw gazon bij uw tuin past of andersom, dan kan Viridee u zelfs helpen met een compleet nieuwe inrichting van uw tuin. Wij leveren altijd maatwerk en werken vanuit een persoonlijke benadering, waarbij wij rekening houden met uw wensen. Wilt u gras laten zaaien door de professionals van Viridee of heeft u vragen over de overige dienstverlening? Neemt u dan alstublieft contact met ons op via telefoonnummer 02 657 92 55.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453