Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Grastegels plaatsen

Wanneer u uw oprit of terras wilt voorzien van een natuurlijke uitstraling maar tegelijkertijd ook de functionaliteit van de ruimte wilt behouden, kunt u er aan denken om grastegels te plaatsen regio Vlaams-Brabant. Grastelgels kunnen van beton of kunststof worden gemaakt en hebben openingen waartussen gras geplant kan worden. Optisch gezien behoudt uw tuin of oprit zijn natuurlijke uitstraling, maar anderzijds is deze nog steeds functioneel te gebruiken om bijvoorbeeld met uw auto overheen te rijden of te parkeren. Grastegels plaatsen kan snel gebeuren en is ook een voordelige optie om uw terras of oprit een veel sterker fundament te geven.

GRASTEGELS LATEN PLAATSEN DOOR VIRIDEE NV

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Viridee uit Vlaams-Brabant is een Belgisch bedrijf met vele jaren aan ervaring in het ontwerpenaanleggen en onderhouden van tuinen. Die ervaring komt goed van pas bij het plaatsen van grastegels. Grastegels zijn eenvoudig te plaatsen, maar het is wel een klus die goed en netjes moet gebeuren. Bij Viridee is uw terras of oprit in goede handen.

Mits goed geplaatst bieden grastegels de volgende voordelen:

  • Goede afvoer van (regen)water;
  • Vorstbestendig;
  • Onderhoudsvrij;
  • Berijdbaar voor voertuigen;
  • Goede drukverdeling voor de fundering.

Contacteer ons

Wilt u ook grastegels laten plaatsen door de vakkundige mensen van Viridee? Neemt u dan vooral contact op met telefoonnummer 02 657 92 55 voor een antwoord op al uw vragen.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453