Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Tuinaanleg en onderhoud

Voor tuinaanleg en onderhoud van de bovenste plank schakelt u Viridee N.V. uit Vlaams-Brabant in. Wij zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een nieuwe tuin, want wij maken het volledig in orde. Met onze duurzame en milieuvriendelijke oplossingen kunt u heerlijk genieten van lange avonden op het terras. Wij beginnen met een persoonlijk gesprek om zo uw wensen in kaart te brengen. Vervolgens maken we een prachtig ontwerp en na akkoord van u gaan we aan de slag!

TUINAANLEG EN ONDERHOUD DOOR PROFESSIONALS MET EEN PASSIE VOOR HET VAK

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Viridee N.V. wil graag dat u kunt genieten van uw droomtuin. Sinds 1991 hebben wij al vele klanten blij gemaakt en hun wensen op tuingebied gerealiseerd. U schakelt ons daarnaast in als u op zoek bent naar een hofmaker die milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en integreren dit in onze werkzaamheden zodat u gebruik kunt maken van de meest natuurvriendelijke oplossingen. De tuinaanleg en het onderhoud wordt door vakmensen gedaan die in een kort tijdsbestek wonderen kunnen verrichten. Voor het ontwerp hebben wij een aantal dingen van uw architect nodig zoals:

  • Gevelaanzichten
  • Inplantingsplan
  • Plattegrond van het gelijkvloers
  • Opmetingsplan van de landmeter

Realisatie

Wilt u de tuinaanleg en het onderhoud regio Vlaams-Brabant door ons laten verzorgen? Neem dan contact op. Wij staan voor u klaar en realiseren een waar paradijs in uw tuin.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453