Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Kleine tuin aanleggen

Viridee N.V. kan voor u een kleine tuin aanleggen regio Vlaams-Brabant die optisch ruimer lijkt. Zo kunt u genieten van ruimte en heeft u een prachtig uitzicht. Wij zijn ervaren in het bedenken van doeltreffende oplossingen en gaan geen uitdaging uit de weg. Sinds 1991 zijn wij hofmakers met een passie voor het vak. Dit uit zich ook in het bedenken van milieuvriendelijke oplossingen. Wij werken met groen en willen ervoor zorgen dat dit groen blijft.

EEN KLEINE TUIN OP MAAT AANLEGGEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Heeft u een kleine ruimte en wilt u hier een tuin aanleggen? Wij maken het voor u mogelijk. Ook kleine tuinen kunnen veranderd worden in een paradijs. Viridee N.V. uit Vlaams-Brabant bespreekt eerst met u de mogelijkheden en brengt zo uw wensen in kaart. Vervolgens gaan we naar de tekentafel om een prachtig ontwerp te maken. Als de schets is gemaakt bespreken we deze uitvoerig met u om zo de kleine tuin naar uw behoefte te kunnen aanleggen. Als we een akkoord hebben bereikt gaan we met veel ervaring aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Wij onderscheiden ons door milieuvriendelijke oplossingen aan te dragen. Zo is het mogelijk de waterzuivering te realiseren met een kokos filterbed.

Onze experts op tuingebied

Een kleine tuin kunnen wij voor zowel particulieren als bedrijven aanleggen. Veel organisaties weten niet goed wat ze met de grond rond hun pand aanmoeten. Wij bieden u inspiratie en zorgen dat uw pand beter tot zijn recht komt met een tuin met uitstraling. Vraag naar de mogelijkheden.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453