Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Kleinschalige waterzuivering

Als u gebruik wilt maken van kleinschalige waterzuivering regio Vlaams-Brabant heeft Viridee N.V. de oplossing! Wij hebben duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en brengen onze ideeën naar de praktijk. Onze visie vindt u terug in onze ontwerpen en de mogelijkheden die wij aanbieden tijdens aanleg van de tuin. De waterzuivering van uw vijver kan bijvoorbeeld eenvoudig geregeld worden via een ecologisch vriendelijk systeem.

KLEINSCHALIGE WATERZUIVERING LATEN PLAATSEN DOOR EEN PROFESSIONAL

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Wij zorgen dat uw tuin net dat beetje meer uitstraling heeft als de rest van de straat of uw woongebied. De tuin is een belangrijk onderdeel en kan gezien worden als het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand. Samen met u bespreken we de verschillende opties zodat we een tuin creëren die past bij uw levensstijl. Veel klanten willen graag een duurzame vijver. Wij maken dit mogelijk door een kleinschalige waterzuivering aan te leggen die niet schadelijk voor het milieu.

Werkzaamheden

Naast dat wij een kleinschalige waterzuivering aanleggen in uw vijver of vijverbad kunnen wij de meest prachtige tuinen voor u realiseren. Zo geniet u straks in uw eigen paradijs van alle bloemenpracht. Vraag ons naar de mogelijkheden en vul het contactformulier in. Onze medewerkers uit Vlaams-Brabant denken met u mee en bieden u deskundig tuinadvies.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453