Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Ontwerp voortuin

Het ontwerp van uw voortuin regio Vlaams-Brabant laat u maken door Viridee N.V. Wij zijn specialisten die geloven in persoonlijk contact. Samen met u bespreken we de mogelijkheden om zo uw wensen in kaart te brengen. De voortuin is het visitekaartje van uw woning, u heeft er dus alle belang bij de mooiste versie te tonen. Wij kunnen daarbij ook uw voortuin onderhouden. Zo kunt u zonder problemen van uw omgeving genieten. Uw woning fleurt op van een prachtig ontworpen voortuin.

HET ONTWERP VAN DE VOORTUIN DOOR EEN PROFESSIONAL

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

In 1991 zijn wij gestart met het ontwerp en aanleg van verschillende modellen tuin, ook de voortuin werd voor veel klanten door ons onder handen genomen. En met positief resultaat. Inmiddels hebben wij een mooi portfolio opgebouwd. Bekijkt u deze eens ter inspiratie voor een ontwerp van bijvoorbeeld uw voortuin. Het succes van Viridee N.V. verklaren wij doordat wij met vakkundigheid het gewenste eindresultaat leveren. U kunt jarenlang genieten van uw voortuin als u door ons het ontwerp laat verzorgen.

Mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u door ons een ontwerp voor uw voortuin of achtertuin laten maken? Neem dan contact op door het formulier in te vullen. Onze medewerkers uit Vlaams-Brabant denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453