Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Strakke tuinen voorbeelden

Voor voorbeelden van moderne strakke tuinen regio Vlaams-Brabant die aangelegd zijn door Viridee N.V. bekijkt u ons online portfolio. Ook kunt u hier inspiratie opdoen. Als u de foto’s bekijkt ziet u hoe vakkundig wij te werk gaan en welke prachtige eindresultaten wij leveren. Onze klanten lopen uiteen van de zakelijke markt tot particulieren en zijn allen tevreden over hun tuin. Wij leggen niet alleen uw tuin aan maar staan ook voor u klaar met een ontwerp of voor het onderhoud.

STRAKKE MODERNE TUINEN; BEKIJK DE VOORBEELDEN ONLINE

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

De tuin is zeer belangrijk omdat deze het uitzicht bepaald. Wij weten dit en doen er alles aan om de tuin van uw dromen te realiseren. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Veel bedrijven en organisaties kiezen voor strakke moderne tuinen, de voorbeelden bekijkt u in ons portfolio. De bedrijfsomgeving is belangrijk omdat dit het eerste is wat uw klanten of zakenrelaties zien als zij u komen bezoeken. Het aanleggen van strakke tuinen behoort zeer nauwkeurig te gebeuren, wij kennen voorbeelden waarbij dit niet het geval was en dat ziet u terug in het eindresultaat. Wij werken alleen samen met professionals regio Vlaams-Brabant zodat u zeker wat dat het goed gebeurt.

Contact opnemen

 

Als u geïnspireerd bent geraakt door de voorbeelden van strakke tuinen op onze website vragen wij contact op nemen. Wij geven u graag advies en een overzicht van de mogelijkheden.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453