Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwikstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het hart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Tuinontwerp Vlaams-Brabant

Een goed tuinontwerp in Vlaams-Brabant zorgt ervoor dat losse onderdelen van uw tuin worden samengesmeed tot een mooi en stijlvol geheel. Viridee is een hoveniersbedrijf met vele jaren ervaring in het ontwerpen van tuinen in de regio. Door de jaren heen hebben wij vele tuinen van een nieuw aangezicht voorzien of zelfs van de grond af aan opgebouwd.

Werkwijze tuinontwerp 

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Wanneer u contact opneemt met Viridee voor tuinontwerp in Vlaams-Brabant zal er eerst een oriënterend gesprek worden ingepland. In dit gesprek met onze tuinontwerper kunt u uw wensen bespreken en zal de ontwerper zijn visie met u bespreken. Deze uitwisseling van ideeën zorgt uiteindelijk voor een ontwerp dat zowel rekening houdt met uw wensen als met de ligging en de mogelijkheden van uw terrein. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, wij willen dat u tevreden bent met het ontwerp dat wij maken. Gaat u akkoord met het voorgestelde idee dan wordt er een visuele weergave gemaakt die desgewenst nog aangepast kan worden. Na de nodige aanpassingen kan het plan gerealiseerd worden en kan er begonnen worden met de aanleg van uw droomtuin.

Contact opnemen

 

Heeft u interesse in een tuinontwerp gemaakt door onze vakmensen? Neemt u dan vooral contact met ons op via telefoonnummer 02 657 92 55.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453