Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Verharding tuin

Het kiezen van een verharding voor uw tuin regio Vlaams-Brabant kan het aangezicht hiervan sterk verbeteren en de hardere ondergrond maakt uw tuin ook een stuk functioneler. U kunt kiezen uit vele soorten verhardingsmaterialen die elk hun eigen voordelen en aandachtspunten hebben. De hoveniers van Viridee hebben vele jaren ervaring met het aanleggen van tuinverhardingen en kunnen u vanuit deze expertise goed informeren over de mogelijkheden.

DE JUISTE VERHARDING VOOR UW TUIN

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Het kiezen van de juiste verharding van uw tuin kan een lastige beslissing zijn omdat er zoveel opties zijn om uit te kiezen. U kunt kiezen voor een half verharding van los materiaal zoals grind of dolomiet, of juist een materiaal zoals houtsnippers. U kunt echter ook kiezen voor een optie met tegels en klinkers. Bij opties als deze moet u uzelf de volgende vragen stellen:

·         Welke sfeer wilt u creëren?

·         Welke verharding van uw tuin past het beste bij uw woning?

·         Gaat u vooral voor het esthetische aspect of ook voor laag onderhoud?

Contact opnemen

Bij Viridee in Vlaams-Brabant heeft u te maken met professionals die u graag van dienst zijn. U kunt dan ook een kennismakingsgesprek aanvragen door te bellen naar 02 657 92 55. Wij kunnen u overigens niet alleen helpen met het kiezen en aanleggen van de juiste verharding voor uw tuin, maar u kunt ons ook inschakelen bij het planten van grote bomen of bijvoorbeeld de aanleg van een zwemvijver.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453