Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Vijver laten aanleggen

Een vijver laten aanleggen regio Vlaams-Brabant door de professionals van Viridee is een investering die zich uitbetaalt in gedegen maatwerk en een uniek aangezicht van uw tuin. U kunt bovendien niet alleen een vijver laten aanleggen, u kunt er zelfs voor kiezen om een zwemvijver te laten maken waarmee u de natuurlijke uitstraling van een vijver combineert met de luxe van een zwembad. Wanneer u ervoor kiest om uw vijver door Viridee te laten aanleggen heeft u bovendien erg weinig onderhoud aan uw vijver door het principe van natuurlijke filtering.

VIJVER OP MAAT LATEN AANLEGGEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Door de jarenlange ervaring als tuinarchitecten hebben de professionals van Viridee uit Vlaams-Brabant een hoge mate van expertise ontwikkeld in het ontwerp van vijvers en tuinen. Wanneer u een vijver wilt laten aanleggen dan zal Viridee eerst bij u langs komen om uw tuin te bekijken en om met u te bespreken wat uw ideeën en wensen zijn. Op basis daarvan wordt er een tekening gemaakt met daarop de plaats waar de vijver moet komen. Wanneer dit door u wordt goedgekeurd kan er worden gestart met het aanleggen van de vijver. Door op deze manier te werken weet zowel Viridee als uzelf dat er een vijver wordt gelegd die aan uw verwachtingen voldoet.

Contactopname

 

Wilt u ook een vijver aan laten leggen door de vakmensen van Viridee of bent u benieuwd naar de kosten van een zwemvijver? Neem dan vooral contact op met 02 657 92 55.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453