Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen
Een kwikstraat komt naar onze
namen vragen
De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het hart een rozendoolhof is.
Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.
Het aards geluk Ida Gerhardt

Zwemvijver Vlaams-Brabant

Met het plaatsen van een zwemvijver in Vlaams-Brabant slaat u twee vliegen in een klap. Niet alleen heeft u dan een mooie vijver die uw tuin die rustige, natuurlijke uitstraling biedt, u kunt uw vijver ook nog eens gebruiken als biologisch zwembad. En voor het plaatsen van een zwemvijver is er niemand beter dan de vakmensen van Viridee. Deze hofmakers zijn zeer ervaren in de aanleg en het onderhoud van tuinen en landgoederen en kunnen uw tuin van voor tot achter omtoveren in een persoonlijk paradijsje.

Geheel uniek ontworpen zwemvijver 

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Bij Viridee kunnen wij voor u een unieke en geheel op maat gemaakte zwemvijver in Vlaams-Brabant plaatsen. Door onze ervaring als tuinarchitecten bieden wij u de volgende diensten aan:

  • Professionele en persoonlijke aanpak;
  • Unieke ontwerpen;
  • Maatwerk;
  • Uitstekende prijs – kwaliteitverhouding;
  • Opmaken van de bouwvergunning.

Ook voor de rest van uw tuin kunnen wij u helpen bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud. Onze jarenlange ervaring als hoveniers garandeert u een prachtige tuin waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Contactopname

 

Wilt u meer weten over de overige diensten van Viridee of wilt u ook een uniek ontworpen zwemvijver laten plaatsen? Vraag dan naar de mogelijkheden via telefoonnummer 02 657 92 55 en wij helpen u graag!

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE -

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453