Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Alternatieve verharding

Een alternatieve verharding regio Vlaams-Brabant van uw tuin ten opzichte van meer traditionele tegels of klinkers kunnen zorgen voor een betere afvoer van hemelwater en helpt om het grondwaterstand op peil te houden. Vooral het grondwaterpeil is een belangrijke factor in uw overweging voor een alternatieve verharding. Bij tegels of klinkers kan water slecht opgenomen worden door de bodem, waardoor deze vroeg of laat uitdroogt. Dat heeft natuurlijk negatieve gevolgen voor de begroeiing in uw tuin. Alternatieve verharding hoeft helemaal niet duur te zijn en de hofmakers van Viridee kunnen deze verharding snel en vakkundig voor u leggen. Zo blijft uw tuin mooi, netjes en gezond.

SOORTEN ALTERNATIEVE VERHARDING

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

In het maken van uw keuze voor een alternatieve verharding kunt u kiezen uit een aantal opties. Deze zogenoemde half verhardingen kunnen variëren in prijs en in waterdoorlatende eigenschappen.

Veel gekozen vormen van alternatieve verharding zijn:

  • Grind, goedkoop en makkelijk te leggen;
  • Dolomiet, een natuursteen dat er mooi uitziet maar alleen waterdoorlatend is met een grove korrel;
  • Boomschors, mooie natuurlijke uitstraling maar meer onderhoud nodig.

Er zijn nog andere vormen van alternatieve verharding waar u uit kunt kiezen en Viridee in Vlaams-Brabant kan u adviseren in de beste keuze voor uw tuin.

Contacteer ons

 

Heeft u interesse in de aanleg van een alternatieve verharding in uw tuin of heeft u onderhoud nodig voor de bestaande verharding? Neemt u dan vooral contact op met 02/657 92 55 voor meer informatie.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453