Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Grindverharding

Grindverharding is een van de meest gebruikte half verhardingen in tuinen en op opritten. De reden daarvoor is simpel. Grindverharding is namelijk ook een van de meest goedkope half verhardingen. Grind is in feite dan ook niets meer dan afzettingsgesteente waardoor het winnen ervan geen dure aangelegenheid is. Het gevolg is dat grind en dus ook grindverharding erg goedkoop is. Bij de aanleg van grindverharding regio Vlaams-Brabant wilt u echter wel dat dit goed gebeurt en dan heeft u een hovenier nodig die u het zware werk uit handen kan nemen. Viridee staat voor u klaar en kan een grindverharding vakkundig en snel voor u aanleggen.

GRINDVERHARDING IS EENVOUDIG IN ONDERHOUD EN WATERDOORLATEND

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Niet alleen is een grindverharding erg goedkoop, het is ook nog eens eenvoudig te onderhouden. Af en toe een keer omwoelen zou al voldoende moeten zijn. Daarbij is het ook nog eens waterdoorlatend, waardoor het grondwaterpeil van uw tuin op niveau blijft. Puntje van aandacht hierbij is wel dat grind vrij makkelijk verschuift waardoor het niet altijd de beste en meest stevig ondergrond biedt. Voor bijvoorbeeld een oprit is grind een prima oplossing, maar voor een terras kunt u wellicht beter voor een ander materiaal kiezen. Viridee uit Vlaams-Brabant is hierbij uw partner die u kan adviseren over de inrichting van uw tuin en die dit ook nog eens voor u kan aanleggen.

Contact opnemen

 

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw tuin kunnen betekenen? Neem dan snel contact op met 02 657 92 55 voor meer informatie en om eventueel een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453