Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Halfverharding tuin

Een halfverharding in uw tuin regio Vlaams-Brabant kan niet alleen de draagkracht van de ondergrond verhogen, maar het ziet er ook nog eens erg mooi uit voor een relatief lage prijs. U kunt ook voor diverse milieuvriendelijke opties kiezen. De landschapsarchitecten van Viridee kunnen de aanleg van een halfverharding in uw tuin voor u realiseren en uw tuin een geheel nieuw aanzicht geven.

MATERIALEN VOOR EEN HALFVERHARDING IN UW TUIN

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Bij het aanleggen van een halfverharding in uw tuin kunnen wij bij Viridee in Vlaams-Brabant u een keuze bieden in verschillende soorten verhardingsmaterialen waaronder:

  • Grind;
  • Gebroken natuursteen;
  • Gebroken puin of menggranulaat.

Dit zijn de meest voorkomende materialen die worden gebruikt voor de halfverharding van tuinen. Er zijn echter ook een aantal milieuvriendelijke opties die uw tuin een meer natuurlijke uitstraling geven.

Voorbeelden van milieuvriendelijke verhardingsmaterialen zijn:

  • Houtsnippers;
  • Boomschors;
  • Kleischelpen.

Buiten de aanleg van een halfverharding in uw tuin kan Viridee u ook helpen met het ontwerp van uw tuin. En aangezien een halfverharding op termijn ook moet worden onderhouden, kunt u uw tuin bij Viridee in onderhoud geven.

Contacteer ons

 

Heeft u interesse in een halfverharding in uw tuin? Of bent u benieuwd naar de overige dienstverlening van Viridee NV? Neem dan snel contact op met 02 657 92 55 en vraag naar de mogelijkheden.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453