Het toegangspad, tussen de
meidoornhagen

Een kwkstraat komt naar onze
namen vragen

De diepe tuin, vol groen geheimenis,
waar in het nart een rozendoolhof is.

Het vriendenhuis, benedendijks gebed.
Men speelt er Zondagsavonds
strijkkwartet.

Het aards geluk Ida Gerhardt

Gazon onderhoud

Uw gazon onderhoud regio Vlaams-Brabant is iets dat wij bij Viridee zeer serieus nemen. Bij Viridee hebben wij een passie voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, groot en klein. Door de jaren heen hebben wij ons geprofileerd als een betrokken hoveniersbedrijf dat werkt vanuit een passie voor mooie tuinen en een vakkundige aanpak. Daarbij bieden wij een uitgebreide dienstverlening waarbij wij niet alleen kunnen zorgen voor gazon onderhoud, maar ook voor het onderhoud aan bomen, planten en bestrating. Zelfs voor onderhoud aan waterpartijen kunt u bij ons terecht.

WERKWIJZE BIJ GAZON ONDERHOUD

DIRECT CONTACT OPNEMEN!

Gazon onderhoud kunnen wij bij Viridee uit Vlaams-Brabant voor zowel bedrijven als particulieren uitvoeren. Zelfs voor de overheid verrichten wij met regelmaat onderhoudswerkzaamheden. Dit gazon onderhoud doen wij aan de hand van speciale pakketten.

De voordelen van deze pakketten zijn:

    • Unieke onderhoudspakketten met een uitgebreide service;
    • Pakketten op maat, speciaal voor uw situatie;
    • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
    • Professioneel onderhoud van uw tuin.

Ook voor renovatie van uw tuin

Viridee heeft onderhoud hoog in het vaandel staan omdat goed onderhoud u veel tijd, moeite en geld kan besparen. Stel echter dat u ergens gaat wonen waarbij de tuin lange tijd niet is onderhouden, dan kunt u Viridee inschakelen voor een volledige tuinrenovatie. Heeft u interesse in de diensten van Viridee, neem dan vooral contact met ons op via telefoonnummer 02 657 92 55.

Viridee nv
Willem Degreefstraat 10 A
1560 - Hoeilaart
BE - Ligging

Tel : +32 2 657 92 55
Fax : +32 2 657 59 01
info@viridee.be
BE 0429.617.453